Home  >

Produkter  AeroGo

Transportør - komplet

Tromlemotor & belægning

FLYTNING AF TUNGE EMNER

MED LUFTPUDESYSTEM

JESPER ELLEGAARD

Director

jee@ellegaard.com

Direct: 4040 3403

SJÆLLAND

DOWNLOADS

Billigere end konventionelle løsninger

Præcis kontrol med fuld bevægelighed

Nem at betjene

Ingen slidtage på gulve

Større sikkerhed

 

AeroGo er et fleksibelt system, der giver en effektiv og økonomisk materialehåndtering. Det er et sikkert system til intern transport, flytning af maskiner og svært gods ved hjælp af luft. Det eneste krav er et rent, jævnt/plant underlag, der ikke absorberer luften. AeroGo systemet er ideelt til at flytte maskiner i produktioner, hvor det er dyrt at holde stille på produktionslinjer, hvis der skal løftes med kraner.

 

Da udstyret ikke løfter højt og kan dreje om sin egen akse, kan det nemt manøvreres ind mellem produktionslinjer af 2 mand. AeroGo systemet er så fleksibelt, at det også kan bruges til andre opgaver – eksempelvis til at flytte en ramme/vugge med opspolede rør på.

 

Anskaffelsen af et AeroGo transportmodul kan hurtigt tjene sig selv hjem ved besparelser på kran, produktionsstop og andre relaterede udgifter.

 

Vi kan tilpasse et AeroGo system til netop dine behov med specialdesignede moduler, der kobles på systemet. Stort set alle transportopgaver kan løses; fra stød-følsomme emner til store, svært håndterbare og meget tunge emner.

 

Kontakt os på 8020 8020 og få en skræddersyet løsning, der matcher dit behov.

RING TIL OS

Gummi produkter

Øvrige produkter