Home  >

Produkter  Belægninger

Transportør - komplet

Tromlemotor & belægning

Øvrige produkter

RING TIL OS

KURT SØRENSEN

Salgskonsulent

kso@ellegaard.com

Direkte: 2888 8374

Jylland

KENNET K. CHRISTENSEN

Salgskonsulent

kec@ellegaard.com

Direkte: 2121 8336

Jylland

TORBEN MARTIN
JØRGENSEN

Maskiningeniør

tmj@ellegaard.com

Direkte: 5183 9955

 

SJÆLLAND

Belægninger af tromlemotorer, drivvalser, valser, ruller mv.

Hvis du har behov for en slidstærk og holdbar transportløsning kan ELLEGAARD hjælpe dig med at lægge gummi eller polyurethan (PU) på tromlemotorer, drivvalser, valser eller ruller. Vi kan naturligvis gøre dette på vore egne tromlemotorer mv., men vi kan også hjælpe dig med belægninger på de tromlemotorer, valser eller ruller du har andet steds fra.

Hvorfor skal der belægninger på?

Gummi eller polyurethan er de mest anvendte materialer til belægninger, og der kan være mange årsager til at påføre dette på tromlemotorer, valser etc. Det rigtige belægningsmateriale med glat- eller vaffeloverflade skaber den optimale friktion, og sikrer dermed et godt greb i transportbåndet. Belægningen kan også reducere slitagen på transportbåndet og beskytte valser og tromlemotor mod uønsket påvirkning fra eksempelvis olie eller kemikalier.

 

Ny belægning

Hos ELLEGAARD producerer vi selv ScanDrive tromlemotorer, transportruller og valser. Og vi påfører også selv de fleste belægninger. Når du bestiller disse produkter hos os, får du derfor fra start den rigtige vejledning i, hvilken type belægning der passer til dit projekt. Uanset om det drejer sig om fødevarer, olieholdige produkter, heavy duty materialer fra den tunge industri eller noget helt andet, finder vi den rigtige løsning til dig.

 

Renovering af belægning

Kom med din gamle valse, din gamle tromlemotor eller andet hvor belægningen er slidt eller ødelagt. ELLEGAARD fjerner eller afdrejer den slidte gummi eller polyurethan (PU) og renser/sandblæser selve valsen for optimal vedhæftning. Dernæst påfører og vulkaniserer vi med aftalt belægning og din valse eller tromlemotor er klar til drift igen.

Hvilken belægning skal du bruge?

Gummi eller polyurethan (PU) har forskellige egenskaber når de anvendes som belægning på tromlemotorer, valser etc. I mange tilfælde vil en gummibelægning på tromlemotoren eller valsen være tilstrækkelig, til at sikre et godt greb i transportbåndet. Gummibelægningen har også den fordel, at det er en enkel og omkostningseffektiv løsning.

Polyurethan (PU) er ligesom gummi utrolig slidstærk og kan tåle høj belastning. Derudover er polyurethan (PU) modstandsdygtig over for visse fedt-, olie- og kemikalie typer og materialet kan anvendes på utallige overflader. Polyurethan (PU) er også et meget fleksibelt materiale og kan også sprøjtes direkte på emnets overflade uden at efterlade synlige samlinger.

Gummibelægning, glat eller vaffelprofil som her

Belægning med VOLTA bånd

  • Hvid gummi med spor for styreprofil
  • Sort glat gummi for bedre friktion
  • Hvid glat gummi for bedre friktion
  • Blå PU belægning med tænder til Volta Super Drive
  • Sprøjtet sort PU for bedre friktion
  • Hvidt fødevaregodkendt gummi

Belægning af ruller

Denne korte video viser processen med at lime belægninger på en valse.

Kontakt os på 8020 8020 og hør nærmere

DATA SHEET