About  >

Home  >

Bulk

BULK

 

Ellegaard – 50 års praktisk erfaring med transport af bulk

Det stiller ganske særlige krav at skulle transportere bulk-varer som f.eks. grus, sten, korn, granulater og andre råvarer som led i en forarbejdningsproces.

Ellegaard er i stand til at honorere disse krav ned til mindste detalje, fordi vi har beskæftiget os med bulk-transport i omkring 50 år. Det har ikke blot givet os teoretisk indsigt, men i høj grad også praktisk erfaring om materialeflow inden for bulk-materialer. Ved at vælge os som leverandør får du del i denne viden og kunnen.

 

Forskellige materialer stiller forskellige krav til transport

Ellegaard kommer gerne med forslag til, hvordan et givent materiale flyttes på den bedste og mest effektive måde, f.eks. i trugformede conveyors. Materialer er forskellige og stiller derfor forskellige krav. Det tager Ellegaards løsninger højde for, f.eks. i form af

  • Overdækkede conveyors til transport af luftige og flygtige mateialer
  • Conveyors med et indbygget skrabersystem, der løbende rengør båndet ved transport af f.eks. klistret materiale
  • Conveyors, der er specielt udviklet til transport af olieholdige og andre væskeholdige materialer.

 

Døgnservice – året rundt

Med Ellegaards løsninger til bulk-transport er du sikret effektiv fremføring af materialet og høj driftssikkerhed for en pris, der er til at betale.

Skulle der ske et nedbrud, rykker vores servicefolk ud døgnet rundt – året rundt. Vores servicebiler er forsynet med alt nødvendigt vulkaniseringsudstyr, svejseapparater, spindler, lapper m.v., som kan holde dig kørende.