About  >

Home  >

Food

Der stilles med god grund meget strenge hygiejnekrav inden for fødevareindustrien. Disse krav indfrier Ellegaard fuldt ud. Ved brug af vores transportbånd, tromlemotorer og ruller kan du derfor minimere eller helt undgå kontaminering med de negative konsekvenser, dette ville indebære for din virksomhed

 

Verdens tætteste tromlemototor

Til brug i bl.a. fødevareindustrien har Ellegaard udviklet verdens tætteste tromlemotor,
ScanDrive, der har tæthedsgrad IK 69 K. Motoren kan udføres i 100 % rustfrit stål og er
designet, så den er uhyre let at rengøre.

 

Transportbånd med egne vaskesystemer

I forhold til markedets øvrige transportbånd er Ellegaards Volta PU transportbånd lettere at rengøre. Det skyldes bl.a., at transportbåndene ikke indeholder et tekstillag, hvor bakterier kunne sætte sig fast. Desuden har Ellegaard udviklet særlige båndvasker- og skrabersystemer, der holder transportbåndene rene.

Ellegaard på pletten inden for maks. tre timer

Tid er penge. Har du hasteopgaver eller eventuelt nedbrud, er Ellegaard altid hurtigt på pletten.
Vi kan sammensvejse materiel og udbedre eventuelle skader ude hos den enkelte kunde eller på et af vores tre værksteder. Desuden har vi rullende værksteder, så vi kan være fremme hos alle kunder i Danmark og Sydsverige inden for højst tre timer. Døgnet rundt – året rundt.

 

Vi letter dagligdagen for maskinbyggere

Også hvis du er maskinbygger, kan du med fordel vælge Ellegaard som leverandør.
Hos os kan du få transportbånd, tromlemotorer og ruller ét og samme sted. Det letter din dagligdag, og du sparer tid. Vores produkter understøttes af step-filer på nettet, så du hurtigt og enkelt kan indbygge f.eks. et transportbånd eller en motor i din samlede maskinløsning.