Home  >

Produkter  Hyecon

Transportør - komplet

Tromlemotor & belægning

Øvrige produkter

RING TIL OS

JESPER ELLEGAARD

Direktør

jee@ellegaard.com

Direkte: 4040 3403

SJÆLLAND

Jylland

KENNET K. CHRISTENSEN

Salgskonsulent

kec@ellegaard.com

Direkte: 2121 8336

 

TRANSPORTBÅNDLØSNINGER TIL FØDEVAREINDUSTRIEN

Hyecon er en betegnelse for højeffektive Ellegaard komponenter udviklet til Fødevareindustrien med fokus på hygiejne og økonomi
og består af følgende elementer:

 

ScanDrive® Drum Motor   IP69K certified

Teknisk og kvalitetsmæssigt er ScanDrive® tromlemotorer helt på højde med de førende på verdensmarkedet og med ganske små justeringer, kan vores tromlemotorer let passes ind i eksisterende konstruktioner.

 

ScanDrive® Rollers

Svøb i fødevaregodkendt blå PVC og Endedæksler i fødevaregodkendt POM. Rullerne er designet med tæt hygiejnisk design og har indbyggede faste akseltappe. Lejebukke i fødevaregodkendt 'non-squeaking' glidemateriale (UHMWPE)

 

Undine® Belt cleaning technology

Undine® er en innovativ måde at benytte vand under tryk, hvad enten det er i forbindelse med produktion eller rengøring. Fremtidige krav til produktion af bl.a. fødevarer, drikkevarer og andre produkter vil omfatte øgede krav til hygiejne og renlighed, men også til reducering af vand- og energiforbrug.

 

Quick-Release® Båndstrammer

Hyecon Quick-Release systemet er udviklet til brug i våde miljøer for at øge effektiv rengøring ved let og hurtigt at kunne slække båndet og give god adgang til rengøring af conveyordele inde under båndet. På samme måde kan transportbåndet hurtigt afmonteres/udskiftes og problemfrit strammes op med perfekt forspænding hver gang.

 

 Dropbelt®

I samarbejde med bl.a. Dansk Teknologisk Institut, har vi udviklet et koncept til miljøbeskyttet transport af materiale. Der er tale om et åbent transportbånd, der under transport lukkes til en dråbeformet 'pose', der omslutter applikationen og transporterer den til den ønskede destination uden kontaminering af hverken produktet eller omgivelserne.

DropBelt transportbåndet er enestående på den måde, at det har dynamisk transportretning, hvilket blandt andet betyder, at det kan køre om hjørner samt både stige og falde.

Kontrolrapport fra Fødevarestyrelsen

Download