Home  >

ISO 9001

Transportør - komplet

Tromlemotor & belægning

ISO 9001 certificering

Øvrige produkter

RING TIL OS

JESPER ELLEGAARD

Director

jee@ellegaard.com

Direct: 4040 3403

SJÆLLAND

Fremstilling, udvikling, salg og service af transportbånd i gummi og PVC/PU samt tromlemotorer

 

Vores produkter er delelementer i kundernes vigtigste systemer og udfordres dagligt af forhold, der ind i mellem er ekstreme. Vi arbejder derfor konstant på at sikre, at et samarbejde med os er værdiskabende for vores kunder.

 

Grundig overvågning og kontrol af alle processer fra lagertilgang til produktion, levering og service sikrer fastholdelse af et højt kvalitetsniveau, så vores produkter opfylder de ønsker, krav og standarder, der stilles fra kunderne.

 

Der er intet nyt i, at vi arbejder intenst med kvalitetssikring, men pr. 01.02.2013 har vi opnået det højeste internationalt anerkendte kvalitetsstempel i form af en ISO 9001 certificering på adressen i Viborg. Certificeringen er kulminationen på flere års arbejde med procesudvikling, dokumentation og omfattende investeringer.

 

Certificeringen gælder følgende:

 

  • Producerer efter nøje fastlagte processer
  • Arbejder kontinuerligt på at forbedre kvaliteten
  • Indgår i værdiskabende dialog med kunder og leverandører
  • Auditeres årligt af en uvildig auditør

 

Vi er meget stolte over certificeringen, men i det daglige har det ikke ændret meget på vores tilgang til arbejdsopgaverne - vi har altid været forankret i det faglige og finder det naturligt at sparre med kunderne. ISO 9001 certificeringen er et håndgribeligt bevis på, at et samarbejde med os sikrer at projektering, produktion og service udføres af kvalificerede medarbejdere efter nøje fastlagte procedurer, der optimerer kvalitet og service.

 

Se vores DS/EN ISO 9001:2015 certifikat her